S cieľom uľahčiť užívateľom používanie našej webovej stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
  Bicykle a cyklodoplnky     

soof.sk


NOVINKY

arr3Bezplatné SMS notifikácieV záujme poskytovať našim internetovým zákazníkom čo najpresnejšie a hlavne aktuálne informácie o...

Tento e-shop je certifikovaný.


Klikni na logo a nájdeš

slovensky vyrobok


príjmame platobné karty

TatraPay


logo homecredit 90

TOVAR V AKCII

NAJŽIADANEJŠIE

KONTAKT

SooF - Peter Jenčík
Lorencova 1
053 42 Krompachy
tel: 0918 494 987
fax: 053/447 0152
e-mail: soof@soof.sk
Skype: soof-krompachy

» OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Predávajúci neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru, alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Predávajúci od kupujúceho získava následovné osobné údaje:
    - meno a priezvisko
    - telefónne číslo a e-mailovú adresu
    - adresu bydliska, prípadne adresu na doručenie
    U firemných zákazníkov navyše
    - názov spoločnosti
    - IČO
    - DIČ
    - IČ DPH

  4. Kupujúcim poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia jeho objednávky.

  5. Predávajúci je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.

  6. Kupujúci súhlasí s poskytnutím e-mailovej adresy spoločnosti za účelom anonymného hodnotenia e-shopu pre Heureka.sk, Pricemania.sk a Najnakup.sk pričom do 15 dní od doručenia tovaru bude kupujúcemu zaslaný automatický e-mail s formulárom pre hodnotenie e-shopu.

  7. Ak kupujúci pri registrácii v e-shope, alebo pri vytváraní objednávky súhlasil so zasielaním noviniek, súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na marketingové účely. Kupujúcemu sú tieto správy zasielané na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním, alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto údaje predávajúci okamžite blokuje, alebo zlikviduje. Predávajúci už poskytnuté osobné údaje kupujúceho nebude ďalej používať na marketingové účely.

  9. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav a iných benefitov.

  10. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto údaje predávajúci okamžite blokuje, alebo zlikviduje. Predávajúci už poskytnuté osobné údaje kupujúceho nebude ďalej používať vo vernostnom programe.

<<< Späť...

 

MzlhN2